Bestyrelsen for Søværnets Tamburkorps Venner

 

 

Dan Petersen, formand:

 

Jeg har siden foreningens stiftelse været formand for Søværnets Tamburkorps Venner. jeg er en årgang 1974 og bor i Aabenraa. jeg har kendt korpset siden 1996, hvor jeg mødte dem første gang til den årlige Ringriderfest i Aabenraa. her spillede jeg som discjockey i et af teltene.

 

Jette Jacobsen, kasserer:

Valgt ved Generalforsamlingen 2018

 

Jørgen Kjeldsen:

Jeg er i dag folkepensionist efter et lang arbejdsliv..

Jeg var i Søværnet fra 1965- 1970, jeg har siden været i Marinehjemmeværnet i mere end 30 år, heraf en stor del af tiden som Fartøjsfører. Jeg var Landsformand for Skyttelavene under Danmarks Marineforening igennem 25 år og er medlem af Brøndby Marineforening.

Det har altid været mig en stor glæde at lytte til samt overvære Søværnets Tamurkorps musikalske fremførelser.

Jeg er årgang 48, bosat i Skævinge i Nordsjælland, indvalgt i bestyrelsen i 2013 og Webmaster på denne site.

 

Brian Strandbygaard Laursen:

Fastansat i Forsvaret siden 1992. Fik fat i mit første bånd med Søværnets Tamburkorps i 1992. Hvilket gjorde et store indtryk på mig. Jeg har desuden var så heldig at være nabo til Søværnets Tamburkorps på Holmen, hvor jeg i de år har kunnet høre og opleve deres fremførelser næsten dagligt. Jeg har været medlem af venneforeningen siden den blev stiftet.

 

 

 Tina Petersen suppleant:

Jeg er en årgang 74 og gift med formanden.

jeg er uddanet Social og Sundhedshjælper og kender Tamburkorpset via Aabenraa Ringridning.har været medlem siden venneforeningen blev stiftet og har via min ægteskablige stilling deltaget i alle venneforenings arrangementer på sidelinien.

 

Tina Pedersen, suppleant:

 

Simon Jacobsen, repræsentant for Tamburkorpset: